18 Şubat 2010 Perşembe

Poşet Katlama

Bileniniz vardır elbet. Ben daha yeni öğrendim. Gürcü bir bayandan. Artık, poşetleri katlayarak saklıyoruz :)  Hem daha az yer kaplıyor, hemde görüntüsü güzel oluyor. Çok fazla poşet kullanmayı sevmesemde yine de birikiyor. Benim gibi düzeni seven arkadaşlarım kesin yapacaklardır diye düşünüyorum. Yapılışı çok basit. Poşeti düzeltip, üçe ya da dörde (boyuna göre) katlıyorsunuz, daha sonra aşağıdan yukarıya doğru muska şeklinde katlayıp, kalan ucu da içine geçiriyorsunuz. Anlatması uzun, yapması kısa, görüntüsü hoş.İşte bu kadar...

14 yorum:

  1. hii sahane fikir. bende yeni duydum güzelmis

    YanıtlaSil
  2. Benim annem de hep böyle yapar. Ama ben ikeadan poşeti koyma şeyisi aldığım için, oraya tıkıveriyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Bir arkadaşım da böyle katlıyor. Cidden güzel oluyor ama ben market poşetlerini çöp poşeti olarak değerlendirdiğimden, koca bir düğüm atarak muhafaza ediyorum, gerektiği vakitte düğümü açıp kullanıyorum:))

    amaa mağazadan aldıklarımı gözüm gibi saklarım, evde en az tüz tane vardır, çok güzelleri kullanmaya bile kıyamam:))

    YanıtlaSil
  4. evet kalabalık oluşturmaması açısından kullanışlı bir saklama şekli ..
    bende Ayşe gibi market poşetlerini çöp poşeti olarak kullanıyorum o kadarda birikmiyor zaten .Alır almaz murtak masasının sandığına gönderiyorum hemen ..

    YanıtlaSil
  5. Betül, evet bende beğendim ve onun için paylaştım.Bence de iyi fikir canım.
    Kirazzade, Bende ikeadan almıştım o poşetlikten evet sıkıştırması daha kolay ve zevkli :) ama artık böyle içine atıyorum.

    YanıtlaSil
  6. Ayşe evet bazı mağazaların karton torbaları gerçekten çok güzel oluyo.Bende saklıyor ve çok da severek kullanıyorum.
    Sevgi, evet o da güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  7. he he bütün bayanlar mağazalardan aldığı güzel poşetleri saklıyor demekki, şimdi yorumları okudum da komiğime gitti birden, biz bayanların ne garip işleri var, kaç erkek poşet saklıyodur acaba :)

    YanıtlaSil
  8. hakikaten icimizden gelen bisi herhalde kadin olmakla alakali:)))
    cocukkende tolardikya poset koleksiyonu,pecete koleksiyonu,pul koleksiyonu....
    eminim vardir hala pecete koleksiyonu duranalar gözü gibi sakliyanlar:)
    benimkileri kardesim sobada yakmisti onun arabasini kirinca:(

    YanıtlaSil
  9. aslında ben onlarla büyük bir çöp sepeti örmek istiyorum ama 2 çocukla nasıl olacak bu. Bu arada ümmühan acaba erkekler mağazadan ellerinde poşetle geldiklerinin farkındalar mı... benimki değil kesinlikle. o pantolon havada gelmiştir:)

    YanıtlaSil
  10. Ümmühan bence %90'ı saklamıyordur :)benim eşim de kullanmayı sever, yanına bişeyler alırken güzel torba ister hemen :)

    Betülcüm evet benimde vardı pul, peçete koleksiyonlarım :) ama seninkiler kötü gitmiş :( Bende çok yaramazdım küçükken ablamın şeylerine zarar verirdim :)

    biryemekbirutubircamasır, çöp sepeti nasıl olacak? onu hiç duymadım ben. Ama sizin gibi hamarat bi bayan onu da yapar. Beklerim. Diğer konu içinde güzel yaklaşım :)

    YanıtlaSil
  11. hayırlı cumalar Ayşegül yengem de görmüştüm bu şekilde katlayıp çekmecede saklıyor ben süslü bir poşet torbasında ve arkadaşlardan bazılarının da dediği gibi düğümleyip saklıyorum fikir olarak güzel fikir paylaşımın için teşekkürler canım sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Hoşgeldin papatya68, bende yorumun için sana teşekkür ediyorum. Evet sadece bir öneri.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  13. poset katlama..ay ne pasaklıyım daha neler ogreneceğim ıns..:))

    YanıtlaSil
  14. Merhaba,nohut oda.estagfirullah,ben de yeni öğrendim. Hergün birşeyler öğreniyor insan. Asıl benim sizden öğreneceğim çok şey var..izliyorum sizi, sevgiler.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails