27 Şubat 2010 Cumartesi

" m i m "

Kardeş bloğum Betül beni yine mimlemiş :) iyi de etmiş :)
Mimin konusu geçmiş, bugün ve geniş zamanla ilgili.Teşekkür ederek cevaplamaya başlıyorum;

1. Neden blog yazmaya başladınız?
Blogları takip etmeyi çok seviyordum, blog dünyasını ilk portakal ağacıyla tanıdım (çoğu insan gibi : ) sonra hünerli bayanlara hayran oldum :) Burcuya yorum yazdım, dördünyü yorumdan sonra birden karar verdim. Haydi dedim ve açtım. Önceleri yemek bloğum olsun istiyordum ama yaptıklarımı fotoğraflayamadığım için sürekli erteliyordum. Sonra yemekten vaz geçip, ortaya böyle karışık bir blog yapma fikri çıktı. İyi de oldu..
2. Keyifle takip ettiğiniz blogu belirtiniz
Birçoğunu keyifle takip ediyorum, özellikle izlediklerimi. Bende isim veremiycem malesef :( Açıkçası  eskiden daha çok takip ediyordum galiba. Şimdi biraz kendi bloğumla ilgilendiğim için çok bakamıyorum. Bunun sebebi çok yeni oluşumdandır.Diye düşünüyorum..
3. Şimdiye kadar almış olduğunuz en unutulmaz hediye nedir? Sizde yaşattığı duygular nelerdir?Birçok güzel hediye aldım, ama şuan aklıma gelen, eşimin sevgiliyken verdiği içinde özenle yerleştirilmiş güller olan, daha önceden beğendiğim çok güzel bir ayakkabı.Sunumu ve düşüncesi çok güzeldi. Bende yaşattığı duygu ise; onun çok ince ve romantik oluşunu anlamamdır :)
4. Çocukken yaşadığınız eğlenceli bir anıyı anlatınız
Yine şuan aklıma gelen. Canım eniştem (Allah Rahmet eylesin) ile ilgili. Biz baba tarafından 7 kuzeniz. Bir bayram günü Ankarada halamın eşi hepimizi alıp atakuledeki oyun salonuna götürmüştü. Orada çok eski bir arkadaşıyla karşılaştı. Hepimizde yanındayız. Dediler ne var ne yok, çoluk çocuk varmı? Eniştem dedi bunların hepsi benim :)) adamın gözleri açıldı ve inandı :)))) aramızda bir tane ikiz ve 80 ile 88 yılları arasında doğmuş 7 çocuk vardı.. Adam öyle şaşkınlıkla gitti ve biz buna çok eğlenmiştik :))
5. Unutamadığınız bir tat, bir koku, bir ses, bir dokunuş, görselliğe ilişkin bir anınızı anlatınız.
Çocukken babamın akrabalarıyla gittiğimiz bir tatilde (sanırım ayvalıktı) kaldığımız yerin bahçesinden topladığımız yeşil limonlarla bize yapılan limonatanın tadını hala hatırlar ve anarım.
6. İçinizde saklanan yaramaz çocuğun aklından hangi yaramazlığı yapmak geçiyor?
Bir çocuk neler yapabiliyorsa şuan o kapasiteye sahibim. Şuan aklımdan bişey geçmiyor, ama en son 1 ay kadar önce yaptığım yaramazlıktan dolayı düşüp ayağımı icitmiştim :)
7. Hep yapmak isteyip bir türlü yapamadığınız bir aktivite/hobi
Okadar çok ki! Mesela motorsiklete binmeyi istiyorum ya da jetski ye ve atv ye.. :)
ve de off road yapmak istiyorum :)) ... gibi. 

Geldik işin zor kısmına..Gerçi bu sefer zor olmayacak, isim belirtmeyeceğim, beni izleyen, bu yazıyı okuyan arkadaşlarımın hepsini mimliyorum.. Çünkü herkes mim cevaplamaktan pek hoşlanmıyor,onun için..





3 yorum:

  1. :)) cok güzel anilar bunlar.sen cabuk karar vermissin blog yapmaya benimki bir yil sürdü.portakal agacini sonradan kesfedenlerdenim.aslinda blog diye birseyi gecen yilögrendim.

    YanıtlaSil
  2. Bence de guzel anılar :) sanırım bebek dusunuyorsunuz, folic acidi okuyunca oyle dusundum :)

    YanıtlaSil
  3. :) neyseki bir yılın sonunda açmışsın Betül.Bu çok iyi oldu.

    New York'tan hoşgeldin,
    evet Allah izin verirse düşünüyoruz.. :) doğru tahmin ;)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails