14 Mayıs 2010 Cuma

Nerelerdeyim?

Neredeyse blogumun şifresini unutacakken, döndüm yine..
İyiyim, hatta çok iyiyim Allah'a şükür..
Yoğun iş şartları,canımın yazmak istememesi, daha güzel konularla ilgilenmekti beni buralardan uzaklaştıran sebepler..Ama döndüm, artık burdayım..kaldığım yerden devam etmek dileğim..

Blog yazmadığım gibi takip de edemedim, bir çok arkadaşımı..
Soranlar oldu beni, merak edenler... :) Allah razı olsun onlardan, kısa sürede kaynaşmışız meğer. Üstelik aramızda hiç bir çıkar ilişkisi yokken..Dinlediler derdimi, yazmama sebebimi..akıl verdiler, delimisin dediler :)
Onları dinledim..devam ettim..

Birçok güzellik oldu bu kısa sürede hayatımda bi kaç değişiklik..Daha az yemek yiyiyorum bu ara (yani rejim yapıyorum tamam :) yapmaya çalışıyorum demeliyim).. ibadetlerimi daha güzel yerine getiriyorum..manevi bavulumu doldurmaya çalışıyorum..bahane üretmeden..Daha az işe, daha çok ibadete vakit ayırır oldum..Daim olmasını diliyorum.. Hacılık için gün sayıyoruz, bu ay sonunda belli olacak, çıkmasını çok istiyoruz..

Allah herkesin gönlüne göre versin bu mübarek günde inşallah...Hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..
Kısaca böyle işte yaşadıklarım..Güzel paylaşımlarla tekrar burada olacak olma fikri çok güzel geliyor şimdiden..Herkese hayırlı cumalar diliyorum, Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun inşallah..

"İnsanların en âcizi dua etmeyen, en cimrisi de selam vermeyendir" sözüne binaen;
Selam ve dua ile...

14 yorum:

  1. çok özletmiştin kendini iyi yaptın hacım teşekkür ederiz hayırlı cumalar :)

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldin sefalar getirdin.
    hadi hayırlısı inşallah gidersiniz....

    YanıtlaSil
  3. caniim hosgeldin.hayirli bol bereketli cumalar.

    YanıtlaSil
  4. Ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve beraketullah..

    Güzel kardeşim hoşgeldin, yoğunlukların bitti demek, zamanını güzel şeylere ayırmana sevindim :) Manevi bavulunu çokça doldurmanı diliyorum :)
    Bizleride duana koyarsan memnun oluruz (: Hac ibadetinizide hayırlısıyla yaparsınız inşaAllah..

    Yaptığın dualara ecmain, seninde cuman mübarek olsun. Sıhhat ve selamette kal. Dua ile..

    YanıtlaSil
  5. hoşgeldinnn özlettin kendini gerçektenn;)
    inşallah hayırlısıyla gidersiniz duaların kabul olur inşallah heleki gidipde dualarında benim ismimede söylersen bende mutlusu olmazzz.
    hayırlı cumalar mutlu hafta sonları sanada..

    YanıtlaSil
  6. adsız; hacı :) kelimesinin gerçek manasına ermek dileğiyle inşallah..çok teşekkür ediyorum CANım..

    filiz; hoşbulduk. çok sağol,sende beni yalnız bırakmadın :)

    betül; canım hoşbulduk..inşallah..inşalahhh

    derkanar; hoşbulduk canım benim..malesef yoğunluk bitmedi, bitmiyor :( ama vakit ayırabildim..inşallah, tabiki sizleri de unutmuyorum..inşallah çok uzaklarda da anmayı nasip eder Rabbim. çok sağol..

    hatice; hoşbulduk..inşallah diyorum çok içten..gidipte unutmam Allahın izniyle..

    YanıtlaSil
  7. aramıza hoşgeldiniz tekrar

    YanıtlaSil
  8. huzurlu ve keyfinin yerinde olmasına sevindim ayşegülcüğüm :))

    YanıtlaSil
  9. Senin adına çok sevindim,inşallah bende artık bahanelerden arınıp ibadetlerimi daha çok yerine getiririm.Bloguna geri dönmene de ayrıca mutlu oldum.İnşallah hayırlısıyla hac görevinide yerine getirirsin.

    YanıtlaSil
  10. Esselam, bloğumda senin için birşey var :)

    YanıtlaSil
  11. canim blogunun sessiz takipcilerindenim arada bakip kacirdigim yazi var midir diye bakmiyor degilim:)blogundaki tarzin cok hosuma gidiyor.. ins.bu sekilde gidersin..manevi anlamda kendime daha cok zaman ayiriyorum ve bunun daim olmasini istiyorum demissin..acizane tavsiyem zamanin getirdikleri,nefis vs..her zaman bir bahane bulmamiza yaptiklarimizi yada yarim yamalak yaptiklarimiza bir kilifimimiz oluyor..ibadet hayatinda bir rotadan gitmekten ziyade hergun bir derece o rotayi yukseltmek asil gayemiz olmalidir..iste benim bu yonde acizane tavsiyem olacak dikkate alip almaman tabiki senin tercihin ama ben huzuru ve ibadetlerdeki inanilmaz lezzeti ve daim olmasini risale-i nur kulliyatlarinda buluyorum..okumamissindan tavsiye ediyorum okuyorsanda daim olmasini isterim:)her zaman derim dunyadaki en mutlu insanim sebebi mi?kuran-sunnet ve iman takviyesi tazeleyicisi olarak nur kulliyatlaridir..bu arada hac bizede nasip olmustu..yakin zamanda gidip geldik ins.rabbim kabul buyurur(amin)rabbim ins.size ve gidemeyenlerede nasip eder..rabbime emanetsiniz..sevgilerimle duygu:)

    YanıtlaSil
  12. Hoşgeldin Ayşegülcüm :) özlettin kendini..

    YanıtlaSil
  13. Hobidünyam woman forum tarafından düzenlenen yemek etkinliklerinin 4. sü PASTALAR VE KEKLER etkinliğine ben yani PAPATYA68 ev sahibeliği yapacağım 15 MAYIS İLE 15 HAZİRAN arasında yapılacak olan etkinliğimize katılmak için pastanızı veya kekinizi yapıp resmiyle birlikte tarifinizi sahrayolu@gmail.com adresime göndermeniz ve bloglarınızda yayınlamanız yeterli olacak bloğu olmayan arkadaşlar da mail atarak isimlerini de belirterek katılabilirler hepinizi bekliyoruz:)

    Ayrıca her ay için yeni bir konu ile etkinliklerimiz devam edecektir TEMMUZ VE AĞUSTOS ayları tatil nedeniyle etkinlik olmayacak diğer aylarda devam edecektir eğer sizde bu etkinliklere ev sahibeliği yapmak isterseniz sahrayolu@gmail.com a mail atmanız yeterli sırasıyla değerlendirip sizlere hangi ay ev sahibesi olacağınızı ve etkinlik konusunu bildireceğiz başvurularınızı da bekliyoruz.
    hobidünyam woman forum adına papatya68.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. Ne güzel bu kadar genç yaşta hacc ibadetini yerine getirmeye niyet etmeniz. İnşallah hayırlısı ve sağlıkla gider gelirsiniz. Rabbim bizlere de nasip edtsin. Sevgilerimle,

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails